VIDEO MAPPING

Proiectiile arhitecturale outdoor sunt o modalitate inovativa de comunicare.  Proiectiile arhitecturale contin material video conceput special pe formele arhitecturale ale cladirilor sau monumentelor si creeaza un impact vizual puternic.

Visual Playground creeaza animatii digitale prin metode tehnice speciale pentru a putea fi proiectate pe suprafata cladirilor sau monumentelor de orice dimensiuni. Proiectiile sunt adaptate in intregime pe arhitectura unei cladiri sau fatade. Elemente caracteristice unei proiectii monumentale vor fi folosite pentru a crea un efect fabulos. Datorita suprafetei mari de proiectie (nu exista limitari in ceea ce priveste dimensiunea) precum si a efectelor tridimensionale poate fi creata o experienta vizuala impresionanta si unica.

TEHNIC

Visual Playground ofera un pachet intreg de servicii, incepand cu partea de consultanta si concept al campaniei de comunicare. De asemenea, ne ocupam de productia materialului video si de furnizarea in intregime a logisticii necesare desfasurarii evenimentului.
Timpul de executie, logistica si costurile intregului eveniment difera in functie de complexitatea proiectului si pot fi furnizate detaliat dupa stabilirea conceptului final.

APLICARE

Aceasta noua modalitate de proiectie atrage atentia datorita caracterului sau remarcabil. O proiectie arhitecturala creeaza experiente unice si poate fi folosita pentru:
- inaugurari
- lansari de produse
- OOH advertising
- evenimente
- seminarii
- festivaluri

AUDIENTA

Promovare în locatii aglomerate unde publicul captiv se afla o perioada mai indelungata de timp sub raza de actiune a sursei de informare.

Avantaje advertiseri:
- audienta usor evaluabila
- receptivitate crescuta
- advertising prezentat sub forma unui act artistic
- impact ridicat al unei campanii neconventionale